Lübnan'da İki Türk Pilotun Kaçırılması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lübnan'da İki Türk Pilotun Kaçırılması

Lübnan\'da İki Türk Pilotun Kaçırılması
13.08.2013 17:16

Davutoğlu, Lübnan Dışişleri Bakanı Mansur ile telefonda görüştü

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Lübnan Dışişleri Bakanı Adnan Mansur ile telefonda görüşerek, kaçırılan iki pilotun bir an önce serbest bırakılması için gereken her şeyin yapılmasının önemine dikkati çekti.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, iki bakanın görüşmesinde, kaçırılan iki Türk pilotun son durumlarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Davutoğlu, iki pilotun bir an önce serbest bırakılması için gereken her şeyin yapılmasının önemine dikkati çekti. Lübnan Dışişleri Bakanı Mansur ise iki Türk pilotun kaçırılması olayını şiddetle kınadığını belirterek, bu eylemi gerçekleştirenlerin bulunması için tüm güvenlik birimlerinin aralıksız çalıştığını dile getirdi.

Lübnan'da 9 Ağustos'ta, İstanbul- Beyrut seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağının personelini havalimanından otele götüren servis aracını durduran silahlı kişiler, Türk pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca'yı kaçırmıştı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lübnan'da İki Türk Pilotun Kaçırılması - Son Dakika


Advertisement