Luiz Adriano'dan Skandal Gol - Son Dakika
Güncel

Luiz Adriano'dan Skandal Gol

Nordsjaelland ile Shakhtar Donetsk arasında oynanan mücadeleye Shakhtarlı oyuncunun attığı gol damgasını vurdu.

20.11.2012 23:19  Güncelleme: 09:10

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Nordsjaelland- Shakhtar Donetsk mücadelesine Shakhtarlı oyuncu Luiz Adriano'nun attığı gol, maçın önüne geçti.

Karşı takımın oyuncusunun yerde kaldığı bir pozisyonda maçı durduran hakem, hava atışı yaptı. Hava atışı sonrası hareketlenen Luiz Adriano, centilmenlik yapmak yerine gol atmayı tercih etti.

LUIZ ADRIANO'DAN SKANDAL GOL

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda oynanan Nordsjaelland-Shakhtar Donetsk karşılaşmasına Luiz Adriano damgasını vurdu. 1987 doğumlu genç oyuncu attığı gol ile fair-play ruhunu ezdi geçti. Oldukça tepki toplayan Luiz Adriano rakip takımı ve taraftarlarını da oldukça kızdırdı.

Bir dönem Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran deneyimli teknik direktör Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk, deplasmanda Nordsjaelland ile karşılaştı. 24. dakikada yediği gol ile 1-0 geriye düşen Shakhtar'da devreye Brezilyalı forveti Luiz Adriano girdi. Yedikleri golden bir dakika sonra topsuz alanda iki rakip futbolcu çarpıştı. Hakem Antony Gautier ise oynu durdurarak hava atışı yaptı.

Shakhtarlı futbolcu Fair-Play gereği topu rakip alana gönderdi. Nordsjaelland'lı futbolcuların kaleciye bıraktığı topa hareketlenen Luiz Adriano ise kaleciyi çalımladıktan sonra golünü attı. Centilmenlikten uzak bir gol atan Adriano'ya rakip takım futbolcuları oldukça tepki gösterdi.

Luiz Adriano'nun hattrick yaptığı mücadeleyi, Shakhtar Donetsk 2-5 kazandı.

Luiz Adriano\'dan Skandal Gol
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Luiz Adriano'dan Skandal Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement