Lüleburgaz Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilere "Maker Eğitimi" verildi.
Trakya Kalkınma Ajansı ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim kapsamında öğrencilere 3 boyutlu yazıcı kullanımı öğretildi.
Okul Müdürü Sahit Aydın, eğitimin ardından yaptığı konuşmada, öğrencilerin gelişen teknolojiye uyum sağladığını söyledi.
Eğitimlerde öğrencilere 3 boyutlu tasarım, yazıcı kullanımı, elektronik kart tasarımı ve programlama eğitimi verildiğini belirten Aydın, eğitimin 2 gün sürdüğünü ifade etti.
Eğitimde, bilgisayar, elektrik ve elektronik bölümü öğrencilerinden oluşan 40 kişilik grubun yer aldığını aktaran Aydın, öğrencilere uygulamalı çalışmalar da yaptırıldığını kaydetti.
Son Dakika › Güncel › Lüleburgaz'da Öğrencilere 3 Boyutlu Yazıcı Kullanımı Eğitimi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.