Madrid'de moda haftası (2) - Son Dakika
Güncel

Madrid'de moda haftası (2)

Madrid\'de moda haftası (2)

İspanya'nın başkenti Madrid'de 59'uncusu düzenlenen Mercedes-Benz Moda Haftası'nda, 25 İspanyol markası ve 40'tan fazla tasarımcının hazırladığı 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu tanıtılıyor.

14.02.2014 16:31

İspanya'nın başkenti Madrid'de 59'uncusu düzenlenen Mercedes-Benz Moda Haftası'nda, 25 İspanyol markası ve 40'tan fazla tasarımcının hazırladığı 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu tanıtılıyor.

Moda haftasının açılışını, 2013 yılında İspanya Ulusal Moda Tasarımcıları ödülünü kazanan Amaya Arzuaga yaptı. 20 yılı aşkın süredir İspanyol modasında çalışan Amaya, kendi adıyla oluşturduğu ''AA de Amaya Arzuaga'' markasında bu yıl da renkli bir koleksiyonu moda severlerin beğenisine sundu.

2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu için ''Çok dikkatlice hazırlandı'' diyen Amaya'nın, kadında siyah ve sütlü kahve renklerinin ağırlıkta olduğu, erkekte ise siyah ile gök mavisinin kullanıldığı bir koleksiyon hazırladığı görüldü.

Geçmiş yıllara göre ilginin daha yoğun olduğunun gözlendiği Moda Haftası'nda, Roberto Verino, Angel Schlesser, Etxeberria, Andres Sarda, Agatha Ruiz de la Prada, Hannibal Laguna, Francis Montesinos, Davidelfin, Miguel Palacio, Vittorio&Lucchino; gibi İspanya'da tanınmış markaların koleksiyonları sunulacak.

Öte yandan moda haftası, aynı zamanda sektöre ait bir fuara da ev sahipliği yaptı. Madrid'deki IFEMA fuar alanının müdürü Luis Eduardo Cortes, ''Madrid'i moda sektörünün önemli bir sahnesi haline getirmek için bir adım attık. Moda haftasına paralel olarak, elbise, çanta, ayakkabı, aksesuar gibi moda sektöründen 60 binden fazla profesyonelin katıldığı bu fuar, sinerjiyi daha da artıracak'' dedi. Cortes, Japonya, Rusya, Türkiye, İtalya, Meksika, İrlanda, Kolombiya, Çek Cumhuriyeti gibi moda sektörünün uluslararası çapta önemli satın alıcı ülkelerine yönelik programların da bu fuarda olacağını söyledi.

Madrid'deki Mercedes-Benz Moda Haftası, 18 Şubat'ta sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Madrid'de moda haftası (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement