Malatya'da kadın cinayeti! Uzaklaştırma kararı bulunan 63 yaşındaki koca, eşini sokakta bıçaklayıp kaçtı
Yeşilyurt'un Yavuz Selim Mahallesi'nde öğle saatlerinde sokakta karşılaşan çift arasında tartışma çıktı. Uzaklaştırma kararı bulunan Hasan Akbulut, yanında getirdiği ekmek bıçağıyla eşi Perihan Akbulut'u 8 yerinden yaraladı. Hastaneye kaldırılan 61 yaşındaki kadın kurtarılamadı; kaçan zanlı aranıyor.
MALATYA'da Perihan Akbulut (61), hakkında uzaklaştırma kararı olan eşi Hasan Akbulut (63) tarafından sokak ortasında 8 bıçak darbesiyle öldürüldü.
UZAKLAŞTIRMA KARARINA RAĞMEN SOKAKTA KARŞISINA ÇIKTI
Olay, öğle saatlerinde Yeşilyurt İlçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında daha önce yaşanan tartışmalar nedeniyle hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen Hasan Akbulut, eşi Perihan Akbulut ile sokakta karşı karşıya geldi. Burada çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Akbulut, yanında getirdiği ekmek bıçağı ile eşi Perihan Akbulut'u bıçakladı.
HASTANEDE KURTARILAMADI
Hasan Akbulut kaçarken, çevredekilerin ihbarı ile bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 8 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Akbulut, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis'te tedaviye alınan Perihan Akbulut, yaşamını yitirdi.
Kaçan şüpheli aranırken, soruşturma sürüyor.
Yorumlar (3)