Manisa Karakurt Mahallesi'nde 5 Bin Kişilik Yemek Hayrı - Son Dakika
Güncel

Manisa Karakurt Mahallesi'nde 5 Bin Kişilik Yemek Hayrı

Manisa Karakurt Mahallesi\'nde 5 Bin Kişilik Yemek Hayrı

Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'ne bağlı Karakurt Mahallesi'nin geleneksel düzenlenen yemek hayrında 5 bin kişilik yemek verildi.

06.04.2015 11:19  Güncelleme: 11:38

Karakurt Mahallesi'nin 27'inci yemek hayrına, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Manisa AK Parti Milletvekili Recai Berber, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, AK Partili Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Öztürk, MHP İlçe Başkanı Vedat Terdi ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz ile çevre ilçelerden gelenlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Mahalle merkezindeki çeşitli okulların bahçelerine konulan masalarda konuklara; tavuk çorbası, etli güveç, etli patates, dana yahni, etli nohut, pilav, cacık ve aşure ikram edildi.Karakurt Mahalle Muhtarı İdris Kat, "Geleneksel hayrımızın 27'incisini düzenledik. Çevre köyler ve ilçelerden de katılımlar ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlarla geleneksel hayrımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, "Hayrımıza ilginin her geçen yıla göre fazla olması bizleri de mutlu ediyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Manisa AK Parti Milletvekili Recai Berber de etkinliğe ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Karakurt Mahallesi'nde 5 Bin Kişilik Yemek Hayrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement