Mehmet Aytaç Emlakçılar Odasında Tekrar Başkan - Son Dakika
Güncel

Mehmet Aytaç Emlakçılar Odasında Tekrar Başkan

Mehmet Aytaç Emlakçılar Odasında Tekrar Başkan

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası 4.Olağan Genel Kurulunu Şato Restaurant'ta gerçekleştirdi.

18.03.2014 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Divan Başkanlığını Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu başkanı Ömer Küsbeoğlu'nun yaptığı Genel Kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

-EMLAKÇILARDAN FATMA ŞAHİN'E TEŞEKKÜR

Şato Restoranda yapılan genel kurula Tüm Emlakçılar Meslek Odası Federasyon Başkanı Hacı Ali Taylan,Çevre illerin Oda başkanları çok sayıda emlakçı meslek mensubu katıldı. Taylan Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası'nın başarılı hizmetlerine değinerek Türkiye'de örnek bir oda olduğunu vurguladı.Taylan sözlerini şöyle sürdürdü:Emlakçiler ile ilgili kanun ve yönetmenlik çıkarıldı. Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası ve diğer meslek oda başkanlarımız hep birlikte bu yönetmenliği engellemeseydik, Meslekten siz meslektaşlarımızı uzaklaştıracak bir yasa kalsaydı bugün bu salonda oturan arkadaşlarımızın yüzde 90'ı mesleğini bırakmış olacaklardı. Gaziantep Milletvekili ve o dönemde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ,Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin bakanımızın bize çok büyük desteği ile çok şükür yasada düzeltme yaptık ve sizlerin mağduriyetini önledik."dedi.

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aytaç ise konuşmasında "dün olduğu gibi bundan sonrada aynı tempoda çalışmalarımız sürdüreceğiz.Görev süremiz boyunca tüm sorunları müşterek akıl süzgecinden geçirerek ortak akıl ile karara bağlayarak çözmeye çalıştık.Girişimlerde bulunduk hedefimize ulaştık.Ben demedik; biz dedik.Birlik ve beraberliğin,istişarenin olduğu yerde başarı ,gelişim,değişim olur.Bize katkı veren emeği geçen bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum"dedi.

Tek liste ile yapılan seçim sonucunda Mehmet Aytaç'ın listesi yeni dönemin de yönetimini oluşturdu.

Yönetim Listesi şu isimlerden oluştu:

Başkan Mehmet Aytaç

Yönetim kurulu asil üyeleri: İbrahim Halil Çam, Tuncay Baransel, Mehmet Kiraz, Ökkeş Tüter, Necati Kara, Erdoğan Şakulluoğlu.

Denetim kurulu asil üyeleri: Ömer Faruk Kılın, Şaban Doğan, Hasan Çelik

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Aytaç Emlakçılar Odasında Tekrar Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement