Mehteran Takımı Açılışta Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Mehteran Takımı Açılışta Coşturdu

Mehteran Takımı Açılışta Coşturdu

Rize Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinliği'nin açılışı mehteran eşliğinde iftar yemeğinin ardından gerçekleştirildi.

06.08.2011 13:57

Rize sahil dolgu alanı üzerinde her akşam Kültür park restoranda Rize Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılım her geçen gün daha da yoğun oluyor.

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen Ramazan etkinlikleri programının açılışı verilen iftar yemeğinin ardından Trabzon Belediyesi Mehter Takımı'nın sahne almasıyla yapıldı. İftar Orucunu Rize Ticaret ve Sanayi Odasının geleneksel iftar yemeğinde açan Başkan Bakırcı iftar sonrası Rize Belediyesinin organize ettiği Ramazan etkinliklerinin açılışına katıldı.

Açılışa Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik, Rize Belediyesi Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri, Ak Parti İl. İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemek sonrası gerçekleşen açılışta Trabzon Belediyesi Mehter takımı konuklara seslendirmiş oldukları birbirinden güzel marşlarla unutulmaz anlar yaşattı. Program sonunda vatandaşlar ve protokol mehter takımıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehteran Takımı Açılışta Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement