Mersin İdmanyurdu: "Fenerbahçe'yi Yenecek Güçteyiz" - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu: "Fenerbahçe'yi Yenecek Güçteyiz"

Mersin İdmanyurdu: "Fenerbahçe\'yi Yenecek Güçteyiz"

Mersin idmanyurdu'nun kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, pazar günü saat 20.00'de sahalarında karşılaşacakları Fenerbahçe'yi yenecek güçte olduklarını söyledi.

15.05.2015 15:39

Mersin idmanyurdu'nun kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, pazar günü saat 20.00'de sahalarında karşılaşacakları Fenerbahçe'yi yenecek güçte olduklarını söyledi.

Kulübün yarın yapılacak kongresinde aday olacağını vurgulayan Başkan Kahramanlı, salı günü oynadıkları Galatasaray maçında aldıkları yenilgiye rağmen ortaya koydukları oyun ve mücadelede memnun olduklarını belirtti. Galatasaray maçında kalitesini ortaya koyan ve oyuna güzellik katan bir Mersin İdmanyurdu'nun olduğunu ifade eden Başkan Kahramanlı, şöylmes devam etti:

"Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Oyuncularımı ortaya koydukları futbol ve güzellikten dolayı kutluyorum. Rakibin çok fazla bir pozisyonu yoktu, kalecilerine dua etsinler. Galatasaray'ı Muslera kurtardı. Oynadığımız oyunun hakkı bu değil. Yenilmiş olsak bile şunu söyleyebiliyoruz; biz oynadık Galatasaray kazandı."

Pazar günü Mersin Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini hatırlatan başkan Kahramanlı, "İnşallah o gün de sahaya yine aynı şekilde, aynı kararlılıkla çıkacağız ve oyunumuzu oynayacağız. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Biz Fenerbahçe'den çok daha rahatız. Kalitemizi ortaya koyacağız ve inşallah önümüzdeki 3 maçı en iyi şekilde tamamlayıp, ligi bize yakışan yerde bitireceğiz" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu: 'Fenerbahçe'yi Yenecek Güçteyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement