LİSEDE DEPREMZEDELER İÇİN GÜNDE 30 BİN EKMEK ÜRETİLİYOR - Son Dakika
Güncel

LİSEDE DEPREMZEDELER İÇİN GÜNDE 30 BİN EKMEK ÜRETİLİYOR

BOLU'da, İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deprem bölgesindeki vatandaşlar için günde 30 bin ekmek üretiliyor.

09.02.2023 16:42  Güncelleme: 17:06

BOLU'da, İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deprem bölgesindeki vatandaşlar için günde 30 bin ekmek üretiliyor. Bolu İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ekmek üretimi gerçekleştiriliyor. Ekmek üretimine öğretmen, öğrenci ve Kızılay gönüllüleri destek veriyor. 18 saat boyunca çalışmanın devam ettiği mutfakta 30 bin ekmek üretiliyor. Ekmekler, depremden etkilenen 10 ilde vatandaşlara ulaştırılıyor.

Ekmek üretimine yardımcı olan İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Sena Bektaş, 'Öncelikle oradaki olaydan dolayı çok üzgünüz. Bunun için yardım ediyoruz. Elimizden geldiğince ekmek yapmaya çalışıyoruz. Buradaki ihtiyaçlarımızı onlara iletiyoruz, gönderiyoruz' dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Emre Kaya ise, 'Bizi Kızılay görevlendirdi. Burada ekmek ürettiğimiz için çok mutluyuz. Depremzedelere çok geçmiş olsun' diye konuştu.

LİSEDE DEPREMZEDELER İÇİN GÜNDE 30 BİN EKMEK ÜRETİLİYOR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel LİSEDE DEPREMZEDELER İÇİN GÜNDE 30 BİN EKMEK ÜRETİLİYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement