MHP, İsveç'in NATO'ya katılım protokolünü destekleyecek - Son Dakika
Güncel

MHP, İsveç'in NATO'ya katılım protokolünü destekleyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Genel Kurulu gündemine gelmesi beklenen İsveç'in NATO'ya katılım protokolü ile ilgili MHP üyelerinin destek vereceğini açıkladı. Bahçeli, İsveç'e Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ve yönetiminin ortaya koymuş olduğu tavırla özdeşir bir yaklaşımla destek verileceğini belirtti.

23.01.2024 12:16

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Genel Kurulu gündemine gelmesi beklenen İsveç'in NATO'ya katılım protokolü ile ilgili "Komisyonda görüşmeler sırasında MHP üyesi arkadaşlarımız, İsveç'e Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ve yönetiminin ortaya koymuş olduğu tavırla özdeşir bir yaklaşımla destek vermiştir. Bu destek Genel Kurul'da da geçerli olacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. TBMM Genel Kurulu gündemine gelmesi beklenen İsveç'in NATO'ya katılım protokolü ile ilgili soru üzerine Bahçeli, şunları söyledi:

"Komisyonda görüşmeler sırasında MHP üyesi arkadaşlarımız, İsveç'e Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ve yönetiminin ortaya koymuş olduğu tavırla özdeşir bir yaklaşımla destek vermiştir. Bu destek Genel Kurul'da da geçerli olacaktır"

MHP, İsveç\'in NATO\'ya katılım protokolünü destekleyecek
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MHP, İsveç'in NATO'ya katılım protokolünü destekleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement