Milli İrade Nöbetinde Seydişehir Teyakkuzda - Son Dakika
Güncel

Milli İrade Nöbetinde Seydişehir Teyakkuzda

Milli İrade Nöbetinde Seydişehir Teyakkuzda

Seydişehir'de Fettullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini protesto etmek için Belediye Meydanı'nda 13 gündür aralıksız devam eden 'Milli İrade Nöbeti' vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

28.07.2016 11:27

Darbe girişimine karşı gerçekleştirilen ve 13. gününü dolduran demokrasi nöbetinde meydana gelen vatandaşlara Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Müftüsü Kemal Demirel katılıyor.

Meydanda toplanan vatandaşlar yatsı namazını kıldıktan sonra hocalarımız tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, düzenlenen protesto yürüyüşleri, seslendirilen şiirleri dinlerken yapılan dualara eşlik ediyorlar.
Konya İHH Başkanı Op. Dr. Hasan Hüseyin Uysal ve beraberindekiler geceye destek vererek Belediye meydanında nöbet tutan halka selamlama konuşması yaptı .

Milli İrade Direnişi Nöbeti'nin devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her akşam namazdan sonra farklı etkinlikler yapıldığını kaydetti.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü gençlerinin sportif gösterileri ile devam eden gecede konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal;'' birileri milletin paralarını toplayıp öğrenciler yetiştirdiler. Maalesef o öğrenciler, kendi milletinin insanını bombaladı, kurşun yağmuruna tuttu, kendi milletinin meclisini bombaladı, Cumhurbaşkanı'nın sarayını bombaladı ve başkomutan'ını öldürme teşebbüsünde bulundu. Bunlar din adına yapıldı. Sizlere ahmaklar diyebilecek kadar alçalabilen insanlar, batıya ben sizin işinize hala yarayacağım, aracılık yapıyorum, ılımlı insan getiriyorum diye ağlayabilen insanlar. Şunu bilsinler ki gerek onlar, gerek onların sahipleri iyi bilsinler ki teröre bugün destek veren Amerika' sı, İsrail'i, Almanya'sı hatta dost bildiğimiz Nato'su iyi bilsin ki bu sivil gençler varya, bu bizim gençlerimiz; o hainler ne kadar bombalamaya çalışırsa çalışsınlar kendi vatanına, kendi bayrağına, kendi ezanına, kendi cumhurbaşkanına sahip çıkacak yürekteler ve cesaretteler. Onlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bu gençler onların yüreğini hoplatmaya yetiyor ve yetecektirler de. Sizlere ben teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmadınız, her geçen gün sayımız artmaya devam ediyor. Allah hepinizden razı olsun hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.''şeklinde konuştu.
Başkan Tutal, gecenin geç saatlerinde ilk günkü azim ve kararlılıkla Milli İrade Nöbetine devam eden vatandaşlarla sohbet ederek, kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milli İrade Nöbetinde Seydişehir Teyakkuzda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement