"Mini Dünya Kupası"na "Gangnam Style"lı Final - Son Dakika
Güncel

"Mini Dünya Kupası"na "Gangnam Style"lı Final

"Mini Dünya Kupası"na "Gangnam Style"lı Final

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen "One Nation Cup" Futbol Turnuvası, renkli görüntülerle sona erdi.

25.05.2013 16:47  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda kapanış gecesine gençlerin "Gangnam Style" dansı renk kattı.

Dünya gençlerini barış teması altında buluşturmak amacıyla İzmir'in "kardeş kenti" Bremen'in 2006 yılından itibaren düzenlemeye başladığı 15 yaş altı sporculara yönelik "One Naiton Cup" Futbol Turnuvası, bu yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 9 ülkeden 14 takımın katıldığı turnuvada Almanya takımı birinci olurken, başarılı organizasyon Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen kapanış gecesi ile son buldu. Bremen Belediye Başkanı Jens Böhrnsen, Almanya'nın İzmir Başkonsolosu Margit Haberle ve Bremen'den gelen heyetin katıldığı gece, gençlerin dansları ile şenlendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geniş katılımlı bir heyetle İzmir'e gelen ve Almanya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelişmesi için katkı koyan "kardeş kent" Bremen Belediye Başkanı Jens Böhrnsen'e teşekkür etti. Turnuvaya katılan takımları kutlayan Başkan Kocaoğlu, "Turnuva süresince gençlerin kazandıkları dostlukların bir yaşam boyu dünya barışına, kardeşliğine katkı koymasını diliyorum" diye konuştu. Bremen Belediye Başkanı Jens Böhrnsen ise "Heyecanlı maçlar izledik ama asıl amaç maç kazanmak değil, dostluk kazanmak. Burada çok güzel dostluklar edindiğimizi düşünüyorum. 2015 yılında Bremen'de yapılacak olan turnuvada yine İzmir'i ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi. Konuşmaların ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ev sahipliği kupasını Bremen Belediye Başkanı Jens Böhrnsen'e teslim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Mini Dünya Kupası'na 'Gangnam Style'lı Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement