Mısır'da Darbe Karşıtlarına Verilen İdam Cezaları - Son Dakika
Güncel

Mısır'da Darbe Karşıtlarına Verilen İdam Cezaları

Mısır\'da Darbe Karşıtlarına Verilen İdam Cezaları

İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii'nin oğlu Bilal: "İdam cezası babamı sarsmadı.

29.04.2014 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'da, hakkında idam kararı verilen Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin oğlu Bilal Bedii, "İdam cezası babamı sarsmadı. Babamın, Allah'a ve kadere imanı tamdır" dedi.

AA muhabirine konuşan İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin oğlu Bilal Bedii, "İdam cezası babamı sarsmadı. Babamın, Allah'a ve kadere imanı tamdır. Daha önceki hapis zayaretleri esnasında babam bize şunu söylemişti:  Allah hakkımda neyi takdir ederse ona razıyım, ancak şehadeti tercih ederim" diye konuştu.Bilal Bedii, idam cezası karşısında ailesinin Allah'ın adalet ve yardımına inançları olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Babamın aldığı her kararda ve attığı her adımda yanındayız. Daha önce hak yolunda kardeşimi şehit verdik ve bizler de teker teker şehit olmaya hazırız. Bu kararların ne kadar trajikomik olduğunu tüm dünya gördü, bizim buna bir yorum yapmamıza gerek yok."

Hakkında dün idam kararı verilen İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii, "Beni bin defa idam etseler yine haktan vazgeçmem" demişti. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısır'da Darbe Karşıtlarına Verilen İdam Cezaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement