Modern Kent Vizyonuyla Çalışıyoruz - Son Dakika
Güncel

Modern Kent Vizyonuyla Çalışıyoruz

Modern Kent Vizyonuyla Çalışıyoruz

İlçe genelinde yapılan Fen işleri müdürlüğünün çalışmalarıyla ilgili Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü M.Ali Bulut açıklamalarda bulundu.

12.07.2017 16:10

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde modern kent vizyonuyla çalışmalar sürüyor.

SAİT DÖNER CADDESİNDE BETON ASFALT ÇALIŞMASI

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut açıklamasında:"Kurtderesi Mahallesi Sait Döner Caddesinde Park söküm işlemi gerçekleştirdik. İmar sınırları tespit edilerek asfalta hazırlık çalışmalarını sürdürüyoruz.Yol hattında olan yapıların yıkımını geçekleştiriyoruz. Samandağ Belediyesinin koordinatörlüğünde Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından beton asfalt çalışması yapılacaktır. Beton asfalt çalışmalarının altyapısı ekiplerimiz tarafından tamamlanmaktadır.

MEYDAN MAHALLESİNDE ANA CADDEYE ALTENATİF YOL ÇALIŞMASI

Meydan mahallesinde ana caddeye alternatif bir yol çalışmasını başlattık. 12 genişliğinde 2 km uzunluğunda bir yol çalışması yapıyoruz.Hızla büyüyen,gelişen kentimizin gelecek vizyonuna katkı sunmaya devam ediyoruz. Bugün itibariyle ihtiyaca cevap veren fakat gelecekte bu ihtiyacı karşılamayacağını öngördüğümüz yollara alternatif yol çalışmaları yapıyoruz.

DENİZ SİTESİ UĞUR MUMCU CADDESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Deniz sitesi Uğur Mumcu caddesinde başlattığımız yol, kaldırım yapımı ve payzaj çalışmasını tamamladık. Samandağımızda modern bir cadde daha hizmete girdi. Deniz sitesi uğur mumcu caddesinin girişinde ışıklı ,hareketli ,silindir duba yerleştirerek trafiğe kapatıyoruz.Halkımızın huzuru ,refahı,mutluluğu için çalışıyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modern Kent Vizyonuyla Çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement