Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşanan olay, Güzelyalı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, apartmanın 3. katındaki dairede yaşayan yürüme engelli Ali Karaca (82), bir süre balkonda vakit geçirdikten sonra tekerlekli sandalyesiyle evin içine girdi.
Evin içine giren Ali Karaca, eşi Faize Karaca'yı (77) kanlar içinde yerde yatarken buldu.
Bunun üzerine yeniden balkona çıkan yaşlı adam, komşularından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Faize Karaca'nın boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlendi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Karaca'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili yapılan ilk incelemelerde, Faize Karaca'ya ait altınların da çalındığı tespit edildi.
Polis ekipleri, cinayet ve hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Son Dakika › Güncel › İlçe ayakta! Yaşlı kadın evinde boğazı kesilmiş halde bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?