Muğla Bisikletçiler Hakları İçin Pedal Çevirdi Hd - Son Dakika
Güncel

Muğla Bisikletçiler Hakları İçin Pedal Çevirdi Hd

Bisikletçiler hakları için pedal çevirdiMUĞLA'nın Marmaris ilçesinde bir araya gelen Bisikletli Ulaşım Platformu (BUP) üyeleri, yollarda bisikletli ulaşıma dikkat çekmek ve bisikletlilerin de haklarının olduğunu göstermek için 22 kilometrelik bisiklet turu düzenledi.

17.07.2018 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bisikletçiler hakları için pedal çevirdi

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde bir araya gelen Bisikletli Ulaşım Platformu (BUP) üyeleri, yollarda bisikletli ulaşıma dikkat çekmek ve bisikletlilerin de haklarının olduğunu göstermek için 22 kilometrelik bisiklet turu düzenledi.

BUP üyesi 40 kişi, geçen cuma günü akşamı İstanbul'dan Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi. Bugün Kordon Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı önünde bisikletleriyle toplanan grup, selelerine 'Bizim de hakkımız var', 'Bisiklet sıfır, benzin 6 lira' ve 'Ulaşım için bisiklet' dövizler astı. 22 kilometrelik şehir turu ardından tekrar Atatürk Anıtı önünde toplanan bisikletçiler, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra alandan ayrıldı.

BUP Sözcüsü Zeynep Arapoğlu ve beraberindeki bisikletçiler daha sonra İlçe Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner'e makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Bisikletçiler, Öner'e üzerinde bisiklet figürlerinin bulunduğu tişört hediye etti.

Platform Sözcüsü Arapoğlu, "Marmaris Belediyesi mükemmel bir altyapı oluşturmuş. Düzenli bir şehir ve bisiklet yolları örnek teşkil ediyor. İstanbul'dan Marmaris'e gelerek burada bisiklet kullanıcıların yollarda da haklarını olduğunu ve araçlar yerine bisikletler gitmeleri için farkındalık turu düzenledik" dedi. Marmaris'te 2 gün kalacak bisiklet severler, 20 Temmuz Cuma günü Bodrum'a geçecek.

Muğla Bisikletçiler Hakları İçin Pedal Çevirdi Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Bisikletçiler Hakları İçin Pedal Çevirdi Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement