Muğla'da Sahte Hesap Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Muğla'da Sahte Hesap Operasyonu

28.03.2026 22:00

Muğla'da sahte sosyal medya hesaplarıyla kamu görevlilerine hakaret eden bir kişi daha yakalandı.

Muğla'da sahte sosyal medya hesapları üzerinden Cumhurbaşkanı ve kamu görevlilerine hakaret ettikleri ve yanıltıcı bilgi yaydıkları iddia edilen şüphelilere yönelik soruşturma kapsamında 1 kişi daha yakalandı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca, "hakaret", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek veya yaymak", "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret", "özel hayatın gizliliğini ihlal", "halka yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" ve "cumhurbaşkanına hakaret" suçlarına yönelik yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında Marmaris'te 1 şüpheli daha tespit edildi. Şüpheli K.Ç, Marmaris'teki ikametinde gözaltına alındı.

Olay

Muğla'da 20 Ocak'ta başlatılan operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınmış, C.D. ve K.K. tutuklanmış, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Operasyonun 23 Şubat'taki ikinci dalgasında ise 8 şüpheli gözaltına alınmış, M.G, H.D. ve S.C.S. sevk edildikleri hakimlikçe tutuklanmıştı. Farklı zamanlarda 2 şüpheli de gözaltına alınmış, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Sahte Hesap Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement