Murat Sulakçı Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Murat Sulakçı Seçim Sonuçları

Murat Sulakçı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Sivas Ulaş belediye başkan adayı olan Murat Sulakçı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:07

31 Mart seçimlerinde CHP Sivas Ulaş belediye başkan adayı olan Murat Sulakçı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sivas Ulaş ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Murat Sulakçı isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Sivas Ulaş adayı Murat Sulakçı kimdir? CHP Sivas Ulaş adayı Murat Sulakçı yüzde kaç oy aldı?

Murat Sulakçı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Sivas Ulaş belediye başkan adayı olarak gösterilen Murat Sulakçı Ulaş ilçesinde % 30,00 oranında oy almıştır. Ulaş ilçesinde % 30,00 oranında oy olan Murat Sulakçı adlı CHP adayı toplamda 685 adet oy sayısına ulaştı.

Murat Sulakçı Kimdir?

Murat Sulakçı Seçim Sonuçları

Murat Sulakçı, 1972 yılında Ulaş'ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ulaş'ta tamamlayan Sulakçı, 1996 yılında İstanbul Universitesi Su Urünleri Fakültesi'nden mezunu oldu. İlçede çiftçilik, esnaf ve su ürünleri konusunda serbest mühendis olarak çalışan Sulakçı, 2004-2009 yılları arasında Ulaş Belediyesinde CHP Meclis Uyeliği yaptı. Sulakçı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sivas Ulaş ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Murat Sulakçı Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement