MÜSİAD Bursa Mesleki Eğitim Kurulundan İl Milli Eğitim Müdürü Ziyareti - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD Bursa Mesleki Eğitim Kurulundan İl Milli Eğitim Müdürü Ziyareti

MÜSİAD Bursa Mesleki Eğitim Kurulundan İl Milli Eğitim Müdürü Ziyareti

Bursa Şubesi Mesleki Eğitim Kurulu, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülgeri ziyaret etti.

22.12.2017 09:26

Gerçekleşen ziyarette MÜSİAD Bursa Başkan Yardımcısı Alaattin Dağlı, MÜSİAD Bursa Mesleki Eğitim Kurul Başkanı Mehmet DEMİRCİ, ve Kurul Üyeleri katıldı. 11 Aralık 2017 tarihinde Kütahya ilinden yeni görev yeri Bursa'ya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger'e hayırlı olsun dileğinde bulunan Kurul Başkanı Mehmet Demirci, Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Şubesi ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktardı, Mesleki Eğitim'in Bursa da öneminin artırılması için koordineli çalışma mesajı verdi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ise; çocuklardan önce anne babaların eğitilmesi gerektiğini belirtirken konuşmasına şöyle devam etti, " İş deyince ailelerin aklına masa başı iş geliyor masa başı iş yan hizmettir. Çocuğundan sadece Fen Lisesi bekleyen aileler var her aile çocuğunun Doktor olmasını bekliyor bu düşünce çok yanlış." dedi.

MÜSİAD'ın 2018 yılında gerçekleştireceği Mesleki Eğitim Çalıştayı ile ilgili Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger'e bilgi veren heyet ziyaretin sonunda hediyesini takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD Bursa Mesleki Eğitim Kurulundan İl Milli Eğitim Müdürü Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement