Müsiad'dan Karakaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Müsiad'dan Karakaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Müsiad\'dan Karakaş\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Karakaş, Bursa'nın üretken ve yenilikçi bir şehir olduğunu kaydetti.

09.02.2016 15:58  Güncelleme: 16:00

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Esnek ve mükellef odaklı bir politika izleme gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Karakaş, "Bursa katma değer sağlama açısından İstanbul, İzmir gibi şehirleri oransal olarak geçiyor. Verimli bir şehir. Bu verimlilik de kalite getiriyor. Biz de kaliteyi artırmak için ilk etapta genç ve dinamik bir personel istihdam etmeyi planlıyoruz. 150 bine yakın mükellefimiz var. Ekonomimizde kayıt dışını bu yolla azaltmayı planlıyoruz. Çünkü ekonominin kayıt dışı olması haksız rekabeti doğuruyor" ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses de "Biz, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın gayretlerini ve denk bütçe oluşturulma çabalarını takdirle karşılıyoruz. Maliyenin soğuk yüzü son yıllarda mükellefe yol gösterici ve tavsiye edici bir özelliğe kavuştu. Bu politika; esnaf, sanayici ve KOBİ'lerimize olumlu yönde etkiledi" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müsiad'dan Karakaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement