Nazlı Çelik Büyük Tehlike Atlattı - Son Dakika
Güncel

Nazlı Çelik Büyük Tehlike Atlattı

Nazlı Çelik Büyük Tehlike Atlattı

Daha önce Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonları görüntüleyen Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, bu kez de terör operasyonlarının sürdüğü ve sıcak çatışmaların yaşandığı Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gitti.

07.04.2016 15:56

Daha önce Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonları görüntüleyen Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, bu kez de terör operasyonlarının sürdüğü ve sıcak çatışmaların yaşandığı Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gitti. Operasyona katılan Çelik, zaman zaman çatışmaların ortasında kaldı. O anlardan birinde kafasının yanındaki duvara fişek isabet etmesi sonucu büyük bir tehlike atlattı.

Askerlerle fotoğraf çektiren Nazlı Çelik, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, "Nusaybin'in ardından, sıcak çatışmanın sürdüğü Yüksekova'ya da ilk kez Star Haber girdi. Operasyon şehit J.Uzm.Çvş. Ramazan Gülle'nin adını taşıyor. Çünkü O, çarşıda sivil giysileriyle alış-veriş görevindeyken şehit edilmişti. Şimdi asker ve polis, müşterek operasyonda, adını yaşatıyor. O çetin mücadeleyi bir kez daha onlarla yan yana yerinde yaşayarak anlatmaya devam ediyoruz" notunu düştü.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Nazlı Çelik Büyük Tehlike Atlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement