Nazmiye Demirel Son Yolculuğuna Uğurlandı (4) - Son Dakika
Güncel

Nazmiye Demirel Son Yolculuğuna Uğurlandı (4)

Nazmiye Demirel Son Yolculuğuna Uğurlandı (4)

Eşi Nazmiye Demirel'in cenaze töreninin ardından Eğirdir İlçesi'ne bağlı Barla Beldesi'ndeki kardeşi Şevket Demirel'in evinde taziyeleri kabul eden Süleyman Demirel'i burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,...

30.05.2013 18:34

'TÜRKİYE BİRLİĞİNİN TEMSİLİ'

Eşi Nazmiye Demirel'in cenaze töreninin ardından Eğirdir İlçesi'ne bağlı Barla Beldesi'ndeki kardeşi Şevket Demirel'in evinde taziyeleri kabul eden Süleyman Demirel'i burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz ziyaret etti.

Ankara'ya dönmeden önce çıkışta gazetecilere açıklama yapan Demirel, "Cenazeye katılanlar bir muhterem hanımefendiye son vazifesini yapmış olmanın rahatlığı içerisinde olsunlar" dedi.

Cenaze törenine Türkiye'nin her tarafından katılım olduğunu belirten Demirel, "Türkiye birliğinin tam temsilini gösteren bir olaydır bu. Demek insanlar hala, herkes, yani siyasi kanaati ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun bazı kişiler kişilerle muhabbet edebiliyor. Bu sevindirici birşey. Birlik görevi yapmıştır Nazmiye hanım aynı zamanda" diye konuştu.

Camide Başbakan Erdoğan'a ait çelengin kırılmasıyla ilgili Demirel, "Çok ayıp olmuş bu kadar güzel beraberliğin içerisinde buna bir mürekkep damlatmanın manası yok. Böyle bir hadiseyi kınarım. Herkes kendi hislerine hakim olsun, ayıp olmuş, ayıp" yorumunu yaptı. - Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazmiye Demirel Son Yolculuğuna Uğurlandı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement