Nevşehir'de Sanatçı Sultanbekov Mini Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de Sanatçı Sultanbekov Mini Konser Verdi

Nevşehir\'de Sanatçı Sultanbekov Mini Konser Verdi

NEVŞEHİR'de demokrasi nöbetii tutan vatandaşlar.

03.08.2016 01:52

NEVŞEHİR'de demokrasi nöbetii tutan vatandaşlar Dombıra çalgısı ile tüm Türk dünyasında isminden söz ettiren sanatçı Arslanbek Sultanbekov seslendirdiği parçalarla geceyi tamamladı.

Darbenin ilk gününden itibaren meydanlara çıkan Nevşehirliler, bu gece de Diriliş Meydanı'nda toplandı. Vatandaşlara belediye tarafından etli pilav ve ayran ikram edildi. Bu geceki etkinliğe Kazakistan'daki yöresel kıyafetlerle sahne alan ve dombra çalgısı ile Türk dünyasında adından söz ettiren sanatçı anatçı Arslanbek  Sultanbekov ve ekibi de destek verdi. Sanatçı Arslanbek  ultanbekov, Türkiye'de yaşanan darbe girişiminden büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek, "Türkiye çok güçlü bir ülke. Türkiye'nin tüm dünyaya ve bize çok lazım bir ülke olduğuna inanıyorum. Yaşasın Türkiye" dedi. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay  Metin Alkaya, Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile birlikte halkı selamlayan sanatçı  Arslanbek  Sultanbekov, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diriliş Meydanı'nda vatani görevini yapmak üzere askeri birliğine önümüzdeki günlerde teslim olacak Cafer Mert için de Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından Asker duası yaptırıldı.

- Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de Sanatçı Sultanbekov Mini Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement