'Nike Basketball The Challenge: Oyununu Göster - Son Dakika
Güncel

'Nike Basketball The Challenge: Oyununu Göster

\'Nike Basketball The Challenge: Oyununu Göster

Sinan Güler ve Chrıstopher L. Thomas genç yetenekleri belirledi

17.09.2012 11:08

'NIKE BASKETBALL THE CHALLENGE: OYUNUNU GÖSTER'DE FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Nike'ın, ülke çapında basketbol tutkunu genç yetenekleri ortaya çıkarmak için düzenlediği 'Nike Basketball The Challenge' projesi finali 15 Eylül Cumartesi günü Caddebostan'da gerçekleşti ve Amerika'da basketbol dolu günler yaşayacak 3 genç yetenek belli oldu.

Nike'ın, ülke çapında basketbol tutkunu genç yetenekleri ortaya çıkarmak için düzenlediği 'Nike Basketball The Challenge' projesi finali 15 Eylül Cumartesi günü Caddebostan'da gerçekleştirildi. Milli basketbolcu Sinan Güler, NBA'in üst düzey oyuncularının bireysel gelişim antrenörü olan Christopher L. Thomas ve Nike gözlemcileri eşliğinde İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirilen elemelerin ardından son elemeye kalan genç basketbolculardan Emre Dağcı, Kemalcan Aktuna ve Ahmet Baştuğ finalde yetenekleriyle rakiplerini geride bırakarak Amerika'ya gitmeye hak kazandı.

Profesyonel basketbolcu olmayan genç yetenekleri desteklemeyi amaçlayan 'Nike Basketball The Challenge' projesi, en iyi genç basketçilere (1995-1996-1997 doğumlular) seçkin antrenör ve akıl hocalarının önünde yeteneklerini sergileme, geliştirme ve iyileştirme fırsatını sundu.

23 Temmuz'da başlayan projeye, Facebook.com/nikebasketballturkiye adresine giren genç yetenekler Nike Basketball The Challenge uygulamasıyla kendi sayfalarını oluşturdu. Basketbol tutkunları Facebook uygulamasında profilini oluşturduktan sonra, gözlemcilerin dikkatini çekebilmek amacıyla hem arkadaşlarından oy topladı hem de sayfasına yeteneğini gösteren içerikler yükledi. Sinan Güler'in görev videolarını izledikten sonra videolardaki görevleri, Sinan Güler'in gösterdiği gibi yerine getirip kendi videosunu çeken katılımcılar daha sonra bu videoyu profil sayfalarına yükleyerek ses getirmeye çalıştı. Sinan Güler, Christopher Thomas ve Nike gözlemcileri bu videoları izleyerek bir ön eleme gerçekleştirdi. Daha sonra 11 Ağustos'ta İstanbul'da, 25 Ağustos'ta Ankara'da ve 1 Eylül'de İzmir'de gerçekleştirilen elemelerde, Nike gözlemcileri tarafından seçilen en iyi 30 yetenek İstanbul'daki finale katılmaya hak kazandı.

Finale kalan 30 kişi arasından mücadelesiyle kendini kanıtlayan ilk Emre Dağcı, Kemalcan Aktuna ve Ahmet Baştuğ'u basketbolla dolu bir Amerika macerası bekliyor olacak. Bu yetenekli 3 genç, dünyanın bir numaralı basketbol ülkesi olan Amerika'da basketbol dolu günler yaşayacak ve Christopher Thomas ile bire bir yapılacak olan özel antrenmanlara katılım saha yanından ya da kapalı tribünlerden NBA maçlarını izleme fırsatı ve Nike'ın özel eğitmeni John Lucas ile antrenman yapma şansı gibi ayrıcalıklara sahip olacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Nike Basketball The Challenge: Oyununu Göster - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement