Nizipte 2. Bahar Şenlikleri Konserlerle Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Nizipte 2. Bahar Şenlikleri Konserlerle Sona Erdi

Nizipte 2. Bahar Şenlikleri Konserlerle Sona Erdi

"Nizip 2. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği" etkinlikleri çerçevesinde Nizip Stadyumunda şenlikler, Mehmet Kalkan, Burhan Atik ve Adnan Orhan tarafından verilen konserlerle sona erdi.

17.05.2012 01:30  Güncelleme: 01:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konsere Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip ilçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, öğretim elamanları, öğrenciler ve Niziplilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, müzikseverler zaman zaman müziğe eşlik ederken, halay çekip gönüllerince eğlendiler.

"Gülüm", "Salanda Yeri", "Kırıkhan" gibi şarkıları seslendiren Mehmet Kalkan Nizip'te ikincisi düzenlenen şenliklerde öğrencilerle ve Niziplilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sanatçı Burhan Atik ise "Çile Bülbülüm" ve Türk Sanat Müziğinden seçmelerle Niziplilere hoş dakikalar yaşattı.

Türk Halk Müziğinden sevilen şarkıları seslendiren Adnan Orhan tüm etkinliklerde Nizip halkıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi

Havai fişeklerin atıldılğı gecenin sonunda, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan tarafından Mehmet Kalkan, Burhan Atik ve Adnan Orhan'a Bahar Şenliği anısına plaket verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nizipte 2. Bahar Şenlikleri Konserlerle Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement