Novada'dan Anneler ve Çocuklara Anneler Günü Fuarı - Son Dakika
Güncel

Novada'dan Anneler ve Çocuklara Anneler Günü Fuarı

Novada\'dan Anneler ve Çocuklara Anneler Günü Fuarı

Novada Outlet Söke'nin birbirinden seçkin ürünler sunan mağazaları 11-12 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü Fuarı'nda stand açacaklar.

10.05.2013 16:09

Boyner, Adil Işık, Penti ve Esse Anneler Günü'ne özel kampanyalı ürünlerini satışa sunacaklar. Tekin Acar standında annelere ücretsiz makyaj uygulaması yapılacak ve promosyon ürünler hediye edilecek. Kipa'nın standında güzellik reyonundan seçme ürünler satılacak.

Diamond Güzellik Salonu cilt analizi, dolgu, botoks ve ozon tedavisi uygulamalarıyla ilgili bilgi verecek. Diyetisyen beslenme uzmanı sağlıklı beslenme konulu seminerle misafirleri bilgilendirecek. Vücut analiz cihazı ile yağ oranı ölçümü yapılacak.

Ayrıca Uluslararası Özel Söke Hastanesi annelere özel ücretsiz tarama yapacak.

MİNİK ÇİFTÇİLER HOBİ BAHÇELERİNDE, MİNİK AŞÇILAR LEZZET PEŞİNDE

Novada Outlet Söke'nin minik ziyaretçileri mayıs ayı boyunca her hafta sonu çevre dostu hobi bahçelerinde bitki yetiştirip, Kuşadası Hilton'un profesyonel aşçılarıyla çok sevdikleri kurabiye ve cupcake'leri yapacaklar.

Novada Outlet Söke'de mayıs ayı boyunca hafta sonları çocuklara özel etkinlikler düzenlenecek. Cumartesi günleri minik çiftçiler rengarenk boyanmış atık araba lastiklerinden oluşturulmuş hobi bahçelerinde diledikleri bitkileri yetiştirecekler. Dileyen çocuklar lastik çizmeleri ya da terliklerinde de çiçek yetiştirebilecek.

Pazar günleri ise Kuşadası Hilton'un My Little Hilton etkinlikleri çocukları çok sevdikleri lezzetlerle buluşturacak. Aşçı kıyafetlerini giyen çocuklar, profesyonel aşçılarla birlikte kurabiye, çikolata, ekmek ve cupcake'ler yapacaklar. Hafta sonu etkinlikleri 15:00- 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bunların yanı sıra pazar günleri Söke Şehir Tiyatrosu ve Bist Sanat Tiyatrosu'nun çocuk oyunları da sahnelenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Novada'dan Anneler ve Çocuklara Anneler Günü Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement