Böylesi kırk yılda bir yaşanır! Okul servisine çarpan geyik, uyuyan öğrencinin üzerine düştü - Son Dakika
Güncel

Böylesi kırk yılda bir yaşanır! Okul servisine çarpan geyik, uyuyan öğrencinin üzerine düştü

ABD'de seyir halindeki bir öğrenci servis aracının ön camına çarparak içine giren geyik, uyuyan öğrencinin üzerine düştü. Geyiğin üzerine düşmesiyle uykusundan sıçrayan öğrenci ise neye uğradığını şaşırdı. Eşine az rastlanır bu kaza, kameralara saniye saniye yansıdı.

03.04.2021 01:46  Güncelleme: 09:09

ABD'nin Virginia eyaletine bağlı Powhatan'da bir öğrenci servisinin yaptığı kazanın görüntüleri izleyenleri adeta şaşkına çevirdi.

ÖĞRENCİ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Seyir halindeki okul servisinde gerçekleşen kazada, yoldan geçen bir geyik hızla aracın ön camına çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir anda hızla otobüsün içine savrulan geyik, ön koltuklardan birinde uyuyan öğrencinin üzerine düştü. Neye uğradığını şaşıran öğrenci durumu anlamaya çalışırken, sürücünün aracın kapısını açmasıyla geyik kapıdan çıktı.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Büyük korku yaşayan öğrenciler, sürücünün soğukkanlılığı sayesinde kazada yara almazken, ilginç olay servisin kamerası tarafından kaydedildi.

Böylesi kırk yılda bir yaşanır! Okul servisine çarpan geyik, uyuyan öğrencinin üzerine düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Böylesi kırk yılda bir yaşanır! Okul servisine çarpan geyik, uyuyan öğrencinin üzerine düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • X: 40 yılda 1 miiiii 0 0 Yanıtla

Advertisement