Amasya'da Okul Servisi Kaza Yaptı: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Amasya'da Okul Servisi Kaza Yaptı: 10 Yaralı

Amasya\'da Okul Servisi Kaza Yaptı: 10 Yaralı

Amasya'nın merkeze bağlı Musaköy köyünde, öğrenci taşıyan minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı.

23.11.2013 00:02  Güncelleme: 10:57

Kaza, bu akşam saatlerinde, Amasya'nın merkeze bağlı Musaköy Köyü'nde meydana geldi.

35 yaşındaki Salih Gezen yönetimindeki minibüs, ana yoldan tali yola girerken, 35 yaşındaki Hasan Veli Kılınç idaresindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda otomobil sürücüsü Hasan Veli Kılınç ve yanında bulunan bulunan eşi 33 yaşındaki Hatice Kılınç ile münübüs sürücüsü Salih Gezen ve içinde bulunan öğrenciler Ömer Şimşek (14), Nuray Kurt (15), Beyza Nur Kul (14), Nihat Çelik (14), Munise Akdeniz (16), Nurgül Kurt (15) ve Denizhan Tekbaş (16) yaralandı.

Yaralılar, Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Şerafettin Sabuncuoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen Amasya Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, kazanın üzücü olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin yaralarının hafif olduğunu doktorlarımızdan ögrendik. Fakat yinede her ihtimale karşı geceyi hastanede geçirecekler. Diğer araç sürücüsü ve eşinin durumları da iyi." dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya'da Okul Servisi Kaza Yaptı: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement