Ordu'da Fahri Muhtarlık Rozeti Taktı - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Fahri Muhtarlık Rozeti Taktı

Ordu\'da Fahri Muhtarlık Rozeti Taktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Haberine Ek

29.01.2011 18:26

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU HABERİNE EK

Ordu'nun Sırrı Paşa Caddesi'nde yürüyerek vatandaşları selamlayan ve kırmızı karanfil dağıtan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu. Kılıçdaroğlu ile tokalaşmak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. 75 yaşındaki Müjgan Hazinedar adlı bir kadın yanına gelerek, "'Başbakan ananı da al git' dedi. Ben de senin ananım. Yanına geldim" dedi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu elini öptü. Yürüyerek Muhtarlar Derneği'ne gelen Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na burada fahri muhtarlık rozeti takıldı. Ardından da Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'na geçen Kılıçdaroğlu burada yaklaşık 5 bin kişiye seslendi.

"ONLARIN ADALETİ DE YOK, KALKINMASI DA YOK"

'Başbakan Kemal' sloganları arasında konuşan ve herkesin bir mutsuzluğu olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin işçilerine, emeklilerine, muhtarlarına, belediye başkanlarına sesleniyorum. Gelin güç verin, destek verin, bağımsız güçlü Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıralım. Birlikte halkın iktidarını kuralım" diyerek, "AK Parti birleştirici, kaynaştırıcı, hoşgörülü, düşünceye saygılı, özgürlükçü bir parti değil. İktidardan gitmemek için yasadışı işler yapan bir parti. Onların adaleti de yok kalkınması da yok. Adaleti ve kalkınması halk için değil kendilerini için" diye konuştu. Başbakanın "CHP hep eleştiriyor. Projeleri yok" dediğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"EZBERİNİ BOZDUM, KİMYANI DA BOZACAĞIM"

"Ben 41 tane projeyi kurultayda Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne koydum. Çık konuş bakalım. Projeleri ortaya koyunca panikledi. 'Kaynağı nereden bulacaksın' demeye başladı. Bu soruyu soran kişi Başbakan olamaz. Düzgün namuslu çalışırsan, bu ülkede kaynak var. Halkın iktidarında Başbakandan da, tayfasından da hesap soracağız. Halkın iktidarında yandaşlarını zengin eden değil, önce halkı zengin edeceğiz. Bölünmeyeceğiz, bir olacağız. Aynı kanala akan su gibi olacağız. Haramilerin iktidarını yıkmak bize nasip olacak. Söylemlerimizle, kararlılığımızla, dik duruşumuzla Recep Tayyip Erdoğan'ın ezberini bozduk. Senin ezberini bozdum, kimyanı da bozacağım. Sanıyor ki, sözlerinin altında kalacağız. Kalmayacağız, biz dik ve onurlu insanlarız."

"RECEP BEY SENİN KORKUN BENİM"'

"AKP'nin gerçek yüzü, aldatanlar ve kandıranlar partisidir. Bunlar milleti aldattı, kandırdı" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP bu ülkenin sorunlarına talip, rantına değil. AKP sorunlarına değil, rantına talip oldu. Recep bey senin korkun benim. Sen hortumculara çalıştın, ben halkıma çalışacağım" dedi.

ORDU BELEDİYE BAŞKANI CHP'DE

Konuşmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu geçen 21 Ocak'ta DSP'den istifa eden Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'a parti rozetini takarak vatandaşları selamladı.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLİYOR

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Fahri Muhtarlık Rozeti Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement