Orgeneral Özel Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Orgeneral Özel Hakkında Suç Duyurusu

Orgeneral Özel Hakkında Suç Duyurusu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel hakkında bir gazeteye verdiği demeçte 'siyasi amaçla demeç verme ve yargı görevini yapanı etkileme' suçlarını işlediği iddiasıyla, aralarında Prof.Dr.Baskın Oran'ın da bulunduğu 5 kişi tarafından Yargıtay...

23.01.2012 15:09

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel hakkında bir gazeteye verdiği demeçte 'siyasi amaçla demeç verme ve yargı görevini yapanı etkileme' suçlarını işlediği iddiasıyla, aralarında Prof. Dr. Baskın Oran'ın da bulunduğu 5 kişi tarafından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

Gazateci Aydın Engin, Prof. Dr. Ahmet İnsel, Prof. Dr. Baskın Oran, Cengiz Algan ve Prof. Gencay Gürsoy, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel hakkında 'siyasi amaçla demeç verme ve yargı görevini yapanı etkileme' suçlarını işlediği gerekçesiyle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na Baskın Oran getirdi. Oran, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in 5 Ocak 2012 tarihinde bir gazetede yayınlanan demeci ile ilgili suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

DHA(TG/İD) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orgeneral Özel Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement