Orhan Özbey "İstikbalin Dünya Şampiyonu İle Poz Veriyorum." - Son Dakika
Güncel

Orhan Özbey "İstikbalin Dünya Şampiyonu İle Poz Veriyorum."

Orhan Özbey "İstikbalin Dünya Şampiyonu İle Poz Veriyorum."

Orhan Özbey'i bilgilendiren milli sporcu ve antrenörü tüm hazırlıklarını 16 Ağustos'ta Çin'de yapılacak olan Gençler Olimpiyatı için yaptıklarını belirttiler.

20.06.2014 15:42  Güncelleme: 15:44

Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey, 19 Haziran 2014 Perşembe günü Okyanus Kolejleri Genel Müdürlük binasında düzenlenen bir törenle, Dünya Tekvando 3.'sü ve Avusturya Açık Tekvando Turnuvası şampiyonu Güneşli Okyanus Koleji öğrencisi Fatma Sarıdoğan'a ve antrenörüne teşekkür belgelerini ve ödüllerini takdim etti.

"Hiç birşey emeksiz olmuyor, başarmak için çok çalışmak gerek."

Fatma Sarıdoğan'dan ve antrenöründen yarışma hazırlıkları ve katıldığı yarışmalar hakkında bilgi alan Orhan Özbey, "hiçbir başarı çalışmadan, emeksiz olmuyor" diyerek, Okyanus Kolejleri öğrencilerinin bilimin, sanatın ve sporun her dalında üst üste almış oldukları ulusal ve uluslararası yarışmalardaki özverili çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Bundan sonraki yarışmalar hakkında Orhan Özbey'i bilgilendiren milli sporcu ve antrenörü tüm hazırlıklarını 16 Ağustos'ta Çin'de yapılacak olan Gençler Olimpiyatı için yaptıklarını belirttiler.

Sayısız Türkiye ve Dünya şampiyonu yetiştirmiş olan Milli Takım antrenörü Serkan Bülbül, "Olimpiyat şampiyonluğunu Fatma Sarıdoğan ile yaşamak istiyorum. Fatma sahip olduğu özellikler, sorumluluk bilinci ve disiplinli çalışması ile bunu hak eden bir sporcu. İstediği zaman bunu yapabileceğine biliyorum. Karşılıklı güven ve iyi bir takım çalışması ile başaracağımıza inanıyorum." dedi.

Fatma Sarıdoğan, başarılarında kendisine destek olan antrenörüne, Okyanus Kolejleri'ne ve ailesine teşekkür etti. Çin'deki yarışmanın Dünyanın En İyi 10 Tekvandocusu arasında gerçekleşeceğini belirten Fatma Sarıdoğan, "Olimpiyat Şampiyonu olmak en büyük hayalim, inşallah bu mutluluğu ülkeme yaşatacağım" diyerek Dünyanın En İyi 10 Tekvandocusundan biri olmanın kendisine verdiği gururu ve mutluluğu da ifade etti.

"İstikbalin Dünya Şampiyonu İle Poz Veriyorum"

Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey, ödül töreni sonrasında Fatma Sarıdoğan ve milli takım antrenörü Serdar Bülbül ile fotoğraf çektirirken "İstikbalin Dünya Şampiyonu ile poz veriyorum" diyerek Fatma Sarıdoğan'ın başaracağına dair inancını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhan Özbey 'İstikbalin Dünya Şampiyonu İle Poz Veriyorum.' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement