Örümcek Dövmeli Hırsız Akrabalarını Soydu - Son Dakika
Güncel

Örümcek Dövmeli Hırsız Akrabalarını Soydu

Adana'da bir şahıs, akrabalarını soyarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Boynundaki örümcek dövmesiyle dikkat çeken şahsın üzerinden çıkanlar şaşırttı.

13.08.2016 09:35  Güncelleme: 10:41

Adana'da boynunda örümcek, kolunda örümcek ağı dövmesi bulunan bir kişi anneannesi, amcası ve dayısını soyduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'in Silifke ilçesinde polis, aranması bulunan 01 CER 07 plakalı otomobili durdurup sürücüsünden ehliyet ve kimliğini istedi. Yapılan sorguda polis, Yunus Emre K.'nın hırsızlıktan arandığını ve otomobilin gerçek sahibinin Rıza Aydın; plakasının da 01 CLR 07 olduğunu belirledi. Polis, otomobilin Adana'dan çalındığını belirleyerek durumu Adana polisine bildirdi.

AKRABALARINI SOYDU

Adana polisi Silifke'ye gelerek zanlıyı teslim aldı. Hırsızlıktan aranan zanlı, verdiği ifadede önce anneannesi Bedriye Aydın'ın evine girdiğini burada 300 lira para ve dayısı Rıza Aydın'ın ev telefonunu aldığını, daha sonra dayısının evine girerek buradan para, altın ve otomobilin anahtarını çaldığını söyledi.

ÇALDIKLARINI İÇ ÇAMAŞIRINA SAKLADI

Zanlı, otomobilin 01 CLR 07 olan plakasını 01 CER 07 ile değiştirerek Tekir yaylasına doğru yola çıktı. Zanlı, amcası Tahir Karslı'nın evine giderek yengesi Dilek Karslı'nın cep telefonunu da çalarak, daha sonra yolda bu telefonu para almadan bir kişiye verdiğini söyledi. Çaldığı malzemelerin bir kısmı ise hırsızın iç çamaşırından çıktı. Polis şahsın üzerinde yaptığı aramada iç çamaşırından 10 bin lira para, ayrıca pantolonunun bir cebinden 80 lira diğer cebinden üzerinde 916 yazılı kıvrımlı altın kolye, bileğinde takılı 916 yazılı altın bileklik, kolunda bir kol saati, üzerinde siyah deri cüzdan içerisinde Rıza Aydın'a ait sürücü belgesi, Çukurova Üniversitesi öğrenci kimlik kartı ve Milli Eğitim Bakanlığına ait Adana Öğretmenevine giriş kartı, MEB kimlik kartı çıktı.

ÖRÜMCEK DÖVMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Zanlının boynundaki örümcek ve kolundaki ağ dövmesi de dikkat çekti. Zanlının evlere girmesi de güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Örümcek Dövmeli Hırsız Akrabalarını Soydu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Örümcek Dövmeli Hırsız Akrabalarını Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement