Osmangazi'de 'Afrin Meselesi' Ele Alındı - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'de 'Afrin Meselesi' Ele Alındı

Osmangazi\'de \'Afrin Meselesi\' Ele Alındı

Osmangazi Belediyesi'nin Osmangazi Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği panelde, zaferle sonuçlanan Afrin harekatı ele alındı.

05.04.2018 16:08

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Türkiye ve Dünya Gündemine Yansıyan Afrin Meselesi" konulu panelde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı anlatıldı. İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan panele, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Hakan Ziya ve davetliler katıldı. Furkan Aydın'ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda tarihçi Fahri Uysal, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Tolga Bahadır Şimşek, Adaleti Savunanlar Derneği Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk ve İlahiyatçı Adnan Yalanız, Afrin harekatının gereklerini ve sonuçlarını tarihsel, sosyal ve siyasi yönden katılımcılara anlattı.

Panelin açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, Afrin harekatının Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak adına terör örgütlerini temizleme operasyonu olduğunu belirterek, "Zeytin Dalı Harekatı, aynı zamanda millet olarak tüm dünyaya kendimizi gösterdiğimiz bir sahne oldu. 15 Temmuz'da ortaya koyduğumuz devlet millet kenetlenmesini Afrin'de tekrar gösterdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileriz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi'de 'Afrin Meselesi' Ele Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement