Otoyolda minibüs alev topuna döndü, yangını söndürmek istedi elleri yandı - Son Dakika
Güncel

Otoyolda minibüs alev topuna döndü, yangını söndürmek istedi elleri yandı

TEM Otoyolu Düzce geçişinde seyir halinde olan bir minibüs, motor kısmından çıkan dumanlar nedeniyle alev topuna döndü. Sürücü yangını söndürmek için müdahale etse de başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yoğun çaba sonucu yangını söndürdü. Minibüsün sürücüsü ise yangın sırasında ellerinden yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeniyle yol tek şeritten verildi, ancak aracın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

28.06.2023 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otoyolda minibüs alev topuna döndü

Yangını söndürmek istedi elleri yandı

DÜZCE - TEM Otoyolu Düzce geçişinde minibüs alev topuna döndü. Yarım saatlik çalışma ile araç söndürülürken, olayda 1 kişi yaralandı.

Yangın TEM Otoyolu Düzce geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul'dan Ankara istikametine seyir halinde olan Ceyhan Ç. idaresindeki 34 FOL 291 plakalı minibüsün motor kısmından dumanlar yükseldiğini görünce sürücü aracı emniyet şeridine çekti. Motordaki alevlerin söndürmek isteyen sürücü yangın tüpleri ile olaya müdahale etse de başarılı olamadı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri alev topuna dönen minibüsü yoğun uğraşlar sonucu söndürdü. Yangına müdahale eden minibüsün sürücüsü ellerinden yaralandı. Sürücü bölgeye gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken yangın sebebiyle Ankara istikametinde yol tek şeritten verildi. Aracın kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Otoyolda minibüs alev topuna döndü, yangını söndürmek istedi elleri yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otoyolda minibüs alev topuna döndü, yangını söndürmek istedi elleri yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement