Oyuncu Erdoğan, Urfa' da Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Erdoğan, Urfa' da Nikah Şahitliği Yaptı

Oyuncu Erdoğan, Urfa\' da Nikah Şahitliği Yaptı

Şanlıurfa'da, 10 yıl önce uzun namlulu silahlarla karşılanan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, bu kez tarihle kucaklaştı.

13.10.2011 13:05

'ruha BÜYÜLÜ BİR ŞEHİR'

Şanlıurfa'da, 10 yıl önce uzun namlulu silahlarla karşılanan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, bu kez tarihle kucaklaştı. Kentin tarihi mekanlarını gezen Erdoğan, eski adı (Ruha) olan Şanlıurfa'nın büyüleyici bir şehir olduğunu söyledi.

İranlı dünyaca ünlü yönetmen Bahman Ghobadi'nin Mardin'de çekimleri yapılan kısa metrajlı filminde rol alan sanatçı Yılmaz Erdoğan, 10 yıl sonra geldiği Şanlıurfa'da 'Çok Güzel Hareketler Bunlar mutfak ekibinin çekimlerinin ön araştırmasını yaptı. Şanlıurfa Belediye'sinin davetlisi olarak kente gelen Yılmaz Erdoğan, oyuncu Menderes Samancılar,

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Emin İzol eşliğinde kentin tarihi mekanlarını gezdi. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar programı için Belediye Nikah ve Konferans Salonunda incelemelerde bulunan ünlü oyuncu Erdoğan, burada nikahları kıyılar bir çifte sürpriz yaparak, onların nikah şahitliğini yaptı. Şanlıurfa'ya iş aramaya geldiğini, biranda kendisini nikahta bulduğunu söyleyen Yılmaz Erdoğan, salonda bulunanları kahkahaya boğdu. Nikah töreninin ardından evlilik cüzdanın geline veren Erdoğan genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Mutfak ekibi için mekanı uygun bulan Erdoğan, daha sonra başkan Fakıbaba'yla birlikte dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe gitti. Burada dev taş dikmelerini gezen Erdoğan bol bol fotoğraf çekti. Şanlıurfa'nın tarihi dokusuna hayran kalan Yılmaz Erdoğan ile Menderes Sabancılar, daha sonra başkanlık makamına geçerek, bir süre başkan Fakıbaba'yla geçmişte Şanlıurfa'da çekilen film ve diziler üzerine sohbet etti. Erdoğan ve beraberindeki ekip arkadaşları daha sonra Balıklıgöl ve savaşçı Amazon Kadınlarının mozaiklerinin yer aldığı Halepli Bahçeyi gezdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Erdoğan sık sık hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Tarihi Gümrük Hanında mırra içerek günün yorgunluğunu üzerinde atmaya çalışan Erdoğan eski adı (Ruha) olan Şanlıurfa'nın büyülü bir kent olduğunu söyledi. Erdoğan, 'Ghoban'ın 'Eşeklerle Yüzmek' kısa filminin çekimleri için 10 günden beri Mardin'de çekimlere katıldı. Şimdi mutfak ekibi için Şanlıurfa'ya mekan bakmaya geldik. En son 10 yıl önce Şanlıurfa'ya geldiğimizde karşılama merasimi için silahlar ateşlenmişti. Şimdi çok şükür öyle bir şey olmadı. Tarihi dokusu, sıcak insanlarıyla muhteşem bir gün geçirdik. Şanlıurfa için çok güzel projelerimiz varö dedi. Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra belediye başkanın davetlisi olarak bir otelde düzenlenen sıra gecesine katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oyuncu Erdoğan, Urfa' da Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement