Özdemir Batman'da bir dizi temaslarda bulundu.
Özdemir ilk olarak, Van Devlet Tiyatrosu'nun Yeni Kültür Merkezinde düzenlediği "Mem u Zin" adlı Kürtçe tiyatro oyununu izledi. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu tiyatro oyununun oldukça beğendiğini belirten Özdemir, tüm oyuncuları tek tek tebrik etti. Batman'da sanat gösterilerinin artmasının sevindirici olduğunu kaydeden Özdemir, oyunun sonunda ise temsili olarak Zin karakterine çiçek takdim etti.
KOTİL'DEN ÖZDEMİR'E UÇAK HEDİYESİ
Batman iş dünyasını buluşturan ve THY Genel Müdürü Temel Kotil'in katıldığı Batman Genç İşadamları Derneği BAGİAD'ın düzenlediği programa da katılan Özdemir, burada derneğe yeni katılan üyelere sertifikalarını sunarken, THY Genel Müdürü Kotil de Milletvekili Özdemir'e maket bir uçak hediye etti. Özdemir, yılbaşından sonra Batman'dan Ankara ve İstanbul'a ek seferler konulması dolayısıyla Kotil'e teşekkür ederken, bu uygulamanın Batman için oldukça sevindirici bir haber olduğunu dile getirdi.
EĞİTİM BİR SEN'E ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ
Öğretmenler Günü dolayısıyla Eğitim Bir Sen'e partililerle birlikte ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Özdemir, Sendika temsilcilerinin şahsında tüm öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutladığı belirterek, tebrik etti. Öğretmenler günü dolayısıyla son on yılda öğretmen alımları konusunda eskiye kıyaslanamayacak düzeyde alımlar yapıldığını hatırlatan Milletvekili Özdemir, bu sayede okulların büyük bir bölümünde öğretmen eksikliğinin giderildiğini söyledi. Milletvekili Özdemir, önümüzdeki dönemde önemli miktarda öğretmen alımlarının süreceğini ve okulların öğretmen eksikliğinin tamamen kapatılacağını da bildirdi.
Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan ABA Döner adlı işletmeye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Özdemir, ardından yörenin tanınmış imamlarından Melle Şevket Gültekin'in taziyesine katılarak başsağlığında bulundu.
Son Dakika › Güncel › Özdemir Batman'da Kürtçe Tiyatro Oyununu İzledi - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?