Özel Güvenlikçilere Özel Eğitim - Son Dakika
Güncel

Özel Güvenlikçilere Özel Eğitim

Özel Güvenlikçilere Özel Eğitim

Malatya’da görev yapan yaklaşık bin 700 özel güvenlik görevlisine İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen Polis Başmüfettişleri tarafından eğitim veriliyor.

08.01.2018 13:25

Malatya'da görev yapan yaklaşık bin 700 özel güvenlik görevlisine İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen Polis Başmüfettişleri tarafından eğitim veriliyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatları ile Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından temel hak ve hürriyetlerin korunmasının yanı sıra kolluk hizmetlerinin tamamlayıcısı olan özel güvenlik hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik eğitim programları düzenleniyor. Bu kapsamda Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilen programla Malatya'da özel güvenliklere eğitim veriliyor. Eğitim seminerinde İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetlene Başkanlığı Polis Baş müfettişleri tarafından bilgi, beceri, tecrübe ve sunulan güvenlik hizmetlerinin kalitesinin arttırılması, etkili iletişim, genel kollukla ilişkiler ve aidiyet duygusunun geliştirilmesi, güvenlik tedbirleri ve özel güvenlik hukuku alanlarında eğitim verildi.

Her gün 500 özel güvenlikçiye verilecek eğitimler 3 gün sürecek. Seminerlerde AFAD Başkanlığı personelince de eğitim verilecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Güvenlikçilere Özel Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement