'Enver Ağabey'in Vefatının Birinci Yılı - Son Dakika
Güncel

'Enver Ağabey'in Vefatının Birinci Yılı

\'Enver Ağabey\'in Vefatının Birinci Yılı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İhlas Holding'in merhum Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in herkesin sevdiği, saydığı ve Türkiye’de fenomen olmuş önemli şahsiyetlerden bir olduğunu söyledi.

21.02.2014 16:36

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İhlas Holding'in merhum Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in herkesin sevdiği, saydığı ve Türkiye'de fenomen olmuş önemli şahsiyetlerden bir olduğunu söyledi.

İhlas Holding'in merhum Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatının 1'inci yılı münasebetiyle İHA'ya açıklamalarda bulunan Destici, Ören'in Türkiye'de ve Türk dünyasında çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini kaydetti. Destici, "Bütün bunları gerçekleştirirken de ihlastan, samimiyetten ve hizmetten hiçbir zaman geri durmadı. Ben, ölüm yıl dönümünde kendisine bir kere daha Allah'tan rahmet, geride kalanlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

"KURMUŞ OLDUĞU KURUMLAR TÜRK MİLLETİNİN GÖNLÜNDE TAHT KURDU"

BBP lideri Destici, Enver Ören'in kurmuş olduğu kurumların Türk milletinin gönlünde büyük bir taht kurduğunu da anlatarak şöyle devam etti:

"Onun kurmuş olduğu hem ticari yapılar hem de medya ayağındaki İhlas Haber Ajansı olsun, TGRT olsun, Türkiye gazetesi olsun; vatanın, milletin ve ülkenin önceliklerini öne koyarak yapmış olduğu yayıncılık anlayışıyla, dürüst-tarafsız yayıncılık anlayışıyla, milli ve manevi değerlere sahip çıkan yayıncılık anlayışıyla gerçekten Türk milletinin gönlünde büyük bir taht kurdu. Bu çizgi aynen devam ediyor. Ben bu çizgiyi devam ettiren kardeşlerimize, arkadaşlarımıza da milletimiz adına teşekkür ediyorum ve başarıların devamını diliyorum." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Enver Ağabey'in Vefatının Birinci Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement