(Özel Haber) Öğrenciler Dersi Bırakıp Kazayı Seyretmeye Geldi - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Öğrenciler Dersi Bırakıp Kazayı Seyretmeye Geldi

(Özel Haber) Öğrenciler Dersi Bırakıp Kazayı Seyretmeye Geldi

İzmir ve Şanlıurfa'dan Bursa'ya gelen iki aile kaza yaptı.

02.03.2012 16:40

İzmir ve Şanlıurfa'dan Bursa'ya gelen iki aile kaza yaptı. Kazada 8 kişi yaralanırken, civardaki bir okulun öğrencileri kaza mahalline akın etti.

Kaza, merkez Yıldırım ilçesinde, Yunusemre Spor Kompleksi yanındaki kavşakta meydana geldi. İzmir'den Bursa'daki akrabalarının yanına gelen Gökhan H. idaresindeki 35 CLF 75 plakalı otomobil, Yüksek İhtisas Kavşağı'ndan Samanlı ışıklarına doğru giderken, Şanlıurfa'dan akrabalarını ziyarete gelen Mahmut Ü.'nün kullandığı 63 FD 795 plakalı otomobille çarpıştı. Gökhan H.'nin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarına savrulurken, kırmızı ışıkta geçip "sola dönülmez" işaretine rağmen dönüş yapmaya

çalıştığı iddia edilen Mahmut Ü.'nün kullandığı araç da tarlaya uçtu.

Mahmut Ü. ile aynı araçta bulunan Lütfiye Öztürk, Dilara Öztürk, Baran Öztürk, Ayşegül Öztürk ile diğer aracın sürücüsü ve Melek Duman ile Aygen Hepçekenler yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 4 ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÖĞRENCİLER DERSİ BIRAKIP KAZAYI SEYRETMEYE GELDİ

Bu arada, kaza mahalli birden öğrencilerle doldu. Kaza sonrası çok sayıda lise öğrencisinin dersi bırakıp olay yerine akın etmesi dikkati çekti.

Yavuzselim Mahalle Muhtarı Aslan Ali Yıldız, kavşakta şu ana kadar meydana gelen kazalarda 21 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Daha önce kavşakta düzenleme yapılması için belediye ve emniyete dilekçe verdiklerini söyleyen Yıldız, Yunusemre Spor Kompleksi tarafından gelen yolun yarıda kesilmesinden dolayı vatandaşların karşı mahalleye geçemediklerini, bu yüzden kazaların meydana geldiğini söyledi.

Çevre sakinlerinden Nihat Demir ise, söz konusu yerde her hafta kaza olduğunu öne sürdü. Kazayı görür görmez yardıma koştuğunu ifade eden Demir, "Kazada yaralanan bir kadın vardı. Samanlı Mahallesi'nde oturan akrabalarının yanına gidiyorlardı. Ben de yaralı kadının ablasını arayarak haber verdim" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Öğrenciler Dersi Bırakıp Kazayı Seyretmeye Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement