Özel Kalem Müdürleri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Özel Kalem Müdürleri Bir Araya Geldi

Özel Kalem Müdürleri Bir Araya Geldi

Belediye ve Valiliklerde Görev Yapan 250 Özel Kalem Müdürü, Bilgi ve Deneyimlerini Paylaşmak, Mesleğin Sorunlarını Konuşmak için Antalya'da Bir Araya Geldi

25.02.2011 15:57  Güncelleme: 15:58

Türkiye Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği ve Özel Kalem Müdürleri Platformu'nun birlikte Antalya'da düzenlediği seminer yaklaşık 250 özel kalem müdürünü bir araya getirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, özel kalem müdürlerinin ortak sorunlara karşı birlikte hareket ederek çözüm üretmesi gerektiğini söyledi.

Özel Kalem Müdürleri Platformu Yürütme Kurulu Kurucu Üyesi ve Eğitim, Toplantı, Organizasyon Komisyonu Başkanı, Bakırköy Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hakan Akdeniz, seminerin Türkiye'nin dört bir yanından gelen özel kalem müdürleri arasında bilgi ve deneyim paylaşımına olanak sağladığı için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Akdeniz, böyle büyük bir organizasyonun, özel kalem müdürleri için bir ilk olduğunu söyledi.

Seminerde, Sayıştay Başdenetçisi Salim Demirel, "Temsil, Tören ve Ağırlama Mevzuatı, İlgili Harcamalara İlişkin Usul ve Esaslar"; Yönetim Danışmanı Mehmet Emin Öztürk, "Özel Kalem Müdürlüğü'nün Önemi ve Özel Kalem Müdürlerinin Taşıması Gereken Nitelikler"; Avukat Kadir Erol, "Resmi Yazışma Kuralları", Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Muharrem Ergül ise "Ulusal ve Uluslararası Protokol Kuralları" başlıklı sunumlar yaptı. Üç gün süren toplantıya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı PROF.DR.Mustafa Akaydın'ın yanı sıra, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Recep Bozlağan, Belek Belediye Başkan Vekili Aslan Torun ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Kalem Müdürleri Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement