Özel Şifa'da Ortopedi Doktoru Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Özel Şifa'da Ortopedi Doktoru Göreve Başladı

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Savaş Tunay Özel Balıkesir Şifa Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

22.04.2014 16:14

Tunay son olarak Altıeylül Hastanesi'nde görev yapıyordu. 1970 Adana Ceyhan Doğumlu olan Op. Dr. Tunay Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesinde tıbbiye eğitimini aldıktan sonra aynı üniversitede Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını tamamladı. İhtisasının yanında el mikro cerrahisi eğitimi de alan Tunay ileri düzeyde artroskopi, el cerrahisi, travma, diz ve kalça protezleri eğitimini de başarıyla tamamladı.

Op. Dr. Savaş Tunay Türkiye'de devlet ve özel hastanelerde görev yaptıktan sonra son olarak Özel Altıeylül Hastanesi'nde çalıştı ve şu anda Özel Balıkesir Şifa Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Op. Dr. Savaş Tunay "Özel Balıkesir Şifa Hastanesi'nde hastalara en iyi şekilde kaliteli, hızlı, ulaşılabilir ve hizmet vereceğim. Diz, protez, kalça problemleri, kol ve bacak uzatmaları konusunda özel ameliyatlar gerçekleştiriyorum. Balıkesir'de kolu kısa veya bacağı kısa olan vatandaşlarımıza yönelik gerekli operasyonları yapıyorum, Mesleki tecrübelerimi, bilgilerimi Balıkesir halkının hizmetine sunacağım" dedi.

Özel Balıkesir Şifa Hastanesi Hastane Müdürü ve aynı zamanda Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Barış Atikbay da Op. Dr. Savaş Tunay'ın hastanede göreve başlamasından dolayı mutluluk duyduklarını, kendisinin yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Şifa'da Ortopedi Doktoru Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement