Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi! - Son Dakika
Güncel

Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi!

Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi!

Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu'nda eğitim gören otizmli öğrenciler, 8 Haziran Cuma günü Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleşen yılsonu gösterisinde renkli kostümleriyle sahnede boy göstererek şarkıları, dansları ve oyunlarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı.

08.06.2018 14:33

Öğrenciler etkinlikte hem mezuniyet hem de karne sevincini bir arada yaşadı.

Profilo Kültür Merkezi'nde 8 Haziran Cuma günü düzenlenen etkinlikte Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu, yıl boyu süren yoğun eğitimlerinin ardından eğitsel ve sosyal iletişim becerilerinde sağladıkları ilerleme ile birbirinden güzel gösterilerle sahnedeydiler. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte, öğretmenlerinin gözetiminde hazırlamış oldukları gösterileri büyük bir başarı ile sergileyen otizmli öğrenciler; şarkılar söyledi, müzikli, danslı tiyatro skeçleriyle oyunculuk yeteneklerini sergiledi.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte konuşan Tohum Otizm Vakfı Kurucu Başkan Yardımcısı Aylin Sezgin, "Bu yola çıktığımızda otizm, tedavisi, eğitim ve yapılması gerekenler bilinmiyordu. Bugün sizler eğitim ortamlarında okul ile iş birliği içerisinde çocuklarınızı daha güvenli adımlarla bir sonraki güne, aya, yıla taşıyorsunuz. Bu güzel günü bizlere hazırlayan eğitimci arkadaşlarıma ve bir yıl boyunca çocuklarımıza önemli katkılar sağlayan, tüm çocuklarımızda büyük emeği olan Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu'nun değerli öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement