Özge Ulusoy, Şanslı Kişiyi Baştan Yaratttı! - Son Dakika
Güncel

Özge Ulusoy, Şanslı Kişiyi Baştan Yaratttı!

Özge Ulusoy, Şanslı Kişiyi Baştan Yaratttı!

2011'i uğurlamaya sayılı günlerin kaldığı şu günlerde merakla beklenen koleksiyon, adL'nin marka yüzü Özge Ulusoy'a üç mankenin eşlik ettiği göz kamaştıran tanıtımıyla adL markasının seçkin mağazalarında yerini aldı.

17.11.2011 13:37

Sosyal medya(twitter) üzerinden sorulan "Fashion Week'te Özge Ulusoy kaç kıyafet giydi?" sorusunu doğru cevaplayan Gamze Demirbaş, adL'Nin marka yüzü Özge Ulusoy tarafından altın dokunuş ile adL + Cengiz Abazoğlu'nun "Gold Ceremony" koleksiyonundan yılbaşının rengini temsil eden kırmızı elbisenin sahibi oldu… Ayrıca "adL'den yeni yılda altın dokunuş" günü olması nedeniyle koleksiyonu satın alan müşterilerine şık çanta hediye edildi.

Başarılı ve güzel manken Özge Ulusoy günün şanslı kazananı Gamze için "Yılbaşı rengi olduğu için kırmızı elbiseyi seçtim. Havalar soğuk olduğundan kıyafeti siyah çorap ve kapalı siyah topuklu ayakkabıyla tamamladım.Kendinden parlak kol detayları ile elbisenin Gamze'nin yaşına uygun olduğunu düşündüm ve yine doğal makyaj ve dağınık topuzla bütünlüğü yakaladım.Gençlere tavsiyem doğallıktan uzaklaşmadan mutlu oldukları şekilde giyinmeleri" dedi.

adL markasının geleneksel hale getireceği "adL'den yeni yılda altın dokunuş" yeni yıla girerken gecenin yıldızı olmayı isteyen bayanlar için seçkin adL mağazalarında…

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu merakla beklenen koleksiyon ile ilgili şunları söyledi; "2012 İlkbahar – Yaz "Gold Ceremony" adlı koleksiyonumda 90'lı yılların lüks ve modern kadınını günümüze yorumladım. Yapısal formlar, asimetrik kesimler koleksiyonda öne çıkan detaylar oldu. Kadınların yüzyıllardır vazgeçemedikleri altın ise doku olarak giysilere, maden olarak ise aksesuarların tasarımlarındaki materyali oldu. Koleksiyonda masumiyeti ve saflığı simgeleyen beyaz ve ona eşlik eden gold'un yanı sıra fuşya, fıstık yeşili ve nude tonları da kullanıldı. Micro mini küçük elbiseler ve uzun gece elbiselerinde sıvama payet, dantel, mat saten ve şifon ise tercih ettiğim dokular oldu".

adL+Cengiz Abazoğlu Koleksiyonun satılacağı mağazalar; Ankara Gima, İzmir Bornova,Antaya Özdilek, Mersin, İstanbul Forum, Capacity, İstinye, Carousel, Nişantaşı adL, Adana Real, Paladıum, Antalya Migros, Marmara Forum, Antalya Terracity, Ankara Gordion, Gaziantep, Bahariye, Ankara Kızılay, Cevahir, Beşiktaş, Fatih.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özge Ulusoy, Şanslı Kişiyi Baştan Yaratttı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement