Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli sporcular mücadele edecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli sporcular mücadele edecek

11.08.2024 09:22

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın son gününde, milli sporculardan modern pentatlonda İlke Özyüksel Mihrioğlu ve güreşte Yasemin Adar Yiğit mücadele edecek. Süper Lig'in ilk haftasında ise Sivasspor-Trabzonspor, Alanyaspor-Eyüpspor ve Samsunspor-Beşiktaş maçları oynanacak. Yaşam hakkı savunucuları ise Beşiktaş ile Kabataş arasında insan zinciri oluşturacak.

12.00- 12.50- 22.00 - Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın son gününde, milli sporculardan modern pentatlonda İlke Özyüksel Mihrioğlu, kadınlar finalinde mücadele edecek; güreşte kadınlar 76 kiloda Yasemin Adar Yiğit, repesaj mücadelesine çıkacak. (PARİS)

19.15- 21.45- Trendyol Süper Lig'in ilk haftasına Net Global Sivasspor- Trabzonspor, Corendon Alanyaspor-ikas Eyüpspor ve Samsunspor- Beşiktaş maçlarıyla devam edilecek. (SİVAS - SAMSUN)

19.30 - Yaşam hakkı savunucuları, Beşiktaş ile Kabataş arasında insan zinciri oluşturacak. (GÖRÜNTÜLÜ - CANLI/ İSTANBUL)

ANKA Haber Ajansı iyi çalışmalar diler...

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli sporcular mücadele edecek - Son Dakika


Advertisement