CHP'li İdris Yıldız: Yeter Artık Ya Sonucu Açıklayın - Son Dakika
Güncel

CHP'li İdris Yıldız: Yeter Artık Ya Sonucu Açıklayın

CHP\'li İdris Yıldız: Yeter Artık Ya Sonucu Açıklayın

Yıldız, Giresun'da partisinin belediye meclis adaylarını belirleme seçiminde, partilinin konuşmasını keserek, "Yeter artık ya sonucu açıklayın." dedi.

25.01.2014 22:28  Güncelleme: 09:35

Giresun'da partisinin belediye meclis adaylarını belirleme seçimine, seçim sorumlusu olarak katılan CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, sonuçları açıklamadan önce 17 Aralık operasyonu ile ilgili konuşma yaparken partili vekilin konuşmasını keserek "Yeter artık ya sonucu açıklayın." dedi.

"GEL ARKADAŞIM BEN SANA SONUÇLARI VERİM"

Meclis üyelerinin belirlendiği seçim sonuçlarını açıklamadan önce 17 Aralık Operasyonu ile ilgili konuşan Yıldız'a bir partili, "Yeter artık ya, sonucu açıklayın" diye tepki gösterince Yıldız, "Gel arkadaşım ben sana seçim sonuçlarını vereyim istersen" diyerek yanıt verdi ve konuşmasını keserek seçim sonuçlarını açıkladı.

SEÇİM AKŞAM SAATLERİNDE SONA ERDİ

Bugün sabah saatlerinde Giresun Belediyesi eski nikah salonunda yapılan oy verme işlemi ile başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Meclis Adaylarını Belirleme Seçimi, akşam saatlerinde sonuçların açıklanması ile sona erdi.

"YETER ARTIK YA..."

Seçim sonuçlarını açıklamadan önce 17 Aralık Operasyonu ile ilgili konuşma yapan seçim sorumlusu CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız'a bir partili, "Yeter artık ya, seçim sonucunu açıkla" diyerek tepki gösterdi. Tepki üzerine kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Yıldız, "Gel arkadaşım ben sana seçim sonuçlarını vereyim istersen" diyerek yanıt verdi ve konuşmasını keserek seçim sonuçlarını açıkladı.

PARTİLİYE SERT TEPKİ

Yıldız'ın konuşmasına tepki gösteren partiliye Belediye Başkanı Kerim Aksu ve İl Başkanı Eşref Karaibrahim tepki gösterdi. Partili salondan dışarı çıkarıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li İdris Yıldız: Yeter Artık Ya Sonucu Açıklayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement