Pınar, çocuklara resim yapmayı il il gezerek sevdiriyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pınar, çocuklara resim yapmayı il il gezerek sevdiriyor

02.03.2017 09:44

Pınar, Stevie Ödüllü Pınar Resim Yarışması ve Pınar Çocuk Tiyatrosu'ndan sonra sanata desteğini 6 ilde resim atölyeleri kurarak devam ettiriyor.

Pınar, Resim Atölyesi ile çocukların, geleceklerini hayal dünyalarıyla birleştirerek resimle anlatmaya davet ediyor.

Sanata verdiği önemi 36 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Resim Yarışması ve 30 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Tiyatrosu ile gösteren Pınar, bu yıl 6 ilde kuracağı resim atölyeleriyle çocukları sanata bir adım daha yaklaştırıyor.
5 binin üzerinde çocuğu resim atölyelerinde ağırlamayı hedefleyen Pınar, Rönesans Gayrimenkul bünyesinde yer alan Optimum, Piazza ve Kozzy Alışveriş Merkezleri'nde atölyelerini açarak çocuklarla buluşacak. Kozzy, Samsun ve Şanlıurfa Piazza, Adana, Ankara, İzmir ve İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezlerinde kurulacak atölyelerde 6-14 yaş arasındaki miniklere sanatı sevdirecek. Ayrıca atölye alanında Pınar'ın sürdürülebilirlik vizyonunun ve çalışmalarının yer aldığı broşürler de ziyaretçilerle paylaşılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pınar, çocuklara resim yapmayı il il gezerek sevdiriyor - Son Dakika


Advertisement