Pınar Karşıyaka'da Kombinelere Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka'da Kombinelere Yoğun İlgi

Pınar Karşıyaka\'da Kombinelere Yoğun İlgi

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'da bugün satışa çıkan sezonluk kombine biletlere yoğun ilgi var. Yeşil kırmızılı taraftarlar, 800 TL'den satılan kombineler için Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki altyapı ofisinde kuyruk oluşturdu.

07.09.2015 14:35

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'da bugün satışa çıkan sezonluk kombine biletlere yoğun ilgi var. Yeşil kırmızılı taraftarlar, 800 TL'den satılan kombineler için Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki altyapı ofisinde kuyruk oluşturdu. Pınar Karşıyaka'da basketbol kombinesi alana voleybolun sezonluk biletleri de hediye ediliyor. Fiyatları 1500 ile 3000 bin TL arasında değişen VIP kartları erkenden tüketen İzmir temsilcisi, Turkish Airlines Euroleague'de ilk kez mücadele edilecek yeni sezon öncesi kombinelerde de rekor bekliyor.

Pınar Karşıyaka'da sakatlığı bulunan Can, Soner ve Josh Carter, bu haftadan itibaren yeniden takıma katılacak. İlk özel maçta Uşak Sportif'i 86-80 yenen yeşil kırmızılı ekip ikinci hazırlık maçını çarşamba günü saat 17.00'de Gediz Üniversitesi'yle oynayacak.

12 Eylül'de Bandırma'da Banvit'le özel maçta karşılaşacak Pınar Karşıyaka ardından İstanbul'da 14 Eylül'de Galatasaray, 15 Eylül'de Büyükçekmece, 17 Eylül'de Darüşşafaka Doğuş ile rakip olacak. Karşıyaka sezon hazırlıklarını Belgrad ve Selanik'te katılacağı özel turnuvalar ile Pınar Cup'la tamamlayacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka'da Kombinelere Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement