PKK, 4 Öğretmeni Serbest Bıraktı - Son Dakika
Güncel

PKK, 4 Öğretmeni Serbest Bıraktı

PKK, 4 Öğretmeni Serbest Bıraktı

PKK'lı teröristler, Elazığ'ın Arıcak İlçesi Yoğunbilek Köyü'nden kaçırdığı 4 öğretmeni bu akşam serbest bıraktı.

05.10.2011 23:14  Güncelleme: 23:19

PKK'lı teröristler, Elazığ'ın Arıcak İlçesi Yoğunbilek Köyü'nden kaçırdığı 4 öğretmeni bu akşam serbest bıraktı. Toplam 12 öğretmen kaçıran PKK'lılar elindeki öğretmenlerden 8'ini bırakırken, halen 4 öğretmeni tutuyor.

PKK'lı teröristler Elazığ'ın Arıcak İlçesi Yoğunbilek Köyü İlköğretim Okulu'nda görevli öğretmenler Gökhan Yıldız, Abdullah Karan, İhsan Sarıkaya ve İsmail Yücel'i 27 Eylül akşamı silah zoruyla kaçırdı. PKK'lılar kaçırdığı 4 öğretmeni bu akşam saatlerinde Arıcak'ın Çevrecik Köyü yakınlarında serbest bıraktı. Köye giden öğretmenler buradan buldukları bir araçla Arıcak Jandarma Karakolu'na giderek, serbest bırakıldıklarını bildirdi. Jandarma öğretmenlerin ifadesine başvurdu.

12 ÖĞRETMENDEN 8'İ BIRAKILDI

PKK'lılar önceki gece de 26 Eylül'de Diyarbakır'ın Lice İlçesi'ne bağlı Çavundur Köyü'nden kaçırılan öğretmen Remzi Savaş, yine aynı gün Hazro İlçesi'ne bağlı Çiftlibahçe Köyü'nden kaçırılan öğretmen Ahmet Ürün, Lice İlçesi'ne bağlı Dolunay ve Birlik köylerinden 27 Eylül'de kaçırılan öğretmenler Tekin Çakır ve Talip Maçin'i serbest bırakmıştı.

4 ÖĞRETMEN KALDI

PKK'lı teröristler kaçırdığı 12 öğretmenden son 3 günde 8'ini serbest bırakırken, halen elinde 22 Eylül günü Diyarbakır'ın Lice İlçesi Baharlı Köyü'nde asker öğretmen olarak görev yapan Mehmet Gözbaşı, 27 Eylül günü Lice'nin Birlik ve Doğanay Köyü'nden kaçırdığı Ümit Eşer, Tubay Yalçın ve Merdal Aksoy'u tutuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK, 4 Öğretmeni Serbest Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement