Prof. Dr. Bayram Altan KKTC 3. Cumhurbaşkanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Bayram Altan KKTC 3. Cumhurbaşkanı'nı Ziyaret Etti

Prof. Dr. Bayram Altan KKTC 3. Cumhurbaşkanı\'nı Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden İSAB-İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan, KKTC'nin 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu ziyaret etti.

19.08.2017 11:40

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden İSAB-İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan, KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu özel çalışma ofisinde ziyaret etti.

Bu ziyarette Prof. DR. Bayram Altan'a; KKTC Çalışma Bakanlığı Emekli Müsteşarı Süleyman Göktaş ve Emekli Piyade Albay Emin Özduran eşlik etti.

Ziyaretin çok samimi bir hava içinde geçtiğini belirten Prof. Dr. Bayram Altan; merkezi Türkiye'de bulunan ve Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan "Uluslar arası Üniversiteler Birliği", İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği" ve " İSAK-İslam Ülkeleri Akademisyenler Vakfı" nın kuruluşlarını, amaçlarını, izinlerini, idari yapılarını, faaliyetlerini ve ileriye dönük önemli bazı projelerini anlattı.

Prof. Dr. Bayram Altan sonra sözlerine şöyle devam etti: "Birlik ve Vakıf olarak bizim en önemli prensiplerimizden biri, "İNSANIN MUTLULUĞU". Yani temelinde insanı mutlu eden bütün projelere açığız. İkincisi, "İNSAN SAĞLIĞI". Yani insan sağlığına yönelik projelerin gerçekleşmesi için biz bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Üçüncüsü ise, "İNSANIN CAN GÜVENLİĞİ". Yani insanın can güvenliğini ilgilendiren bütün projelere, yeniliklere, teknolojik gelişmelere açık olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum."

"57 İslam Ülkesinden yaklaşık 3.000'I aşkın Bürokrat, Akademisyen, İş Adamı, İş Kadını birliğimizde ve vakfımızda aktif görev almak için talepte bulundular.Yakın tarihte muhtemelen Ankara'da büyük bir organizasyon ile bir "Tanıtım Toplantısı" düzenleyeceğiz inşaallah. Bu toplantıya başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere TBMM Başkanımızı, Başbakanımızı, Bütün Bakanlarımızı ve resmi protokolde isimleri yer alan Devlet Ricalini, Ankara'da görevde olan yabancı Büyükelçileri, 81 ilimizin valilerini ve sizleri davet edeceğiz. Şimdi bunun alt yapısını hazırlıyoruz. Böylesine önemli bir günde aramızda bulunmanızdan onur duyarız." diyen Prof. Dr. Bayram Altan, 91. olan "DÜNYAYI KİMLER YÖNETİYOR? GİZLİ DÜNYA DEVLETİ" isimli 480 sayfalık kitabının 4. Baskısını imzalayarak Eroğlu'na takdim ettiğini dile getirdi.

KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, "Bu ziyaretten çok büyük memnunluk duyduğunu, kitabı çok beğendiğini, önemli bir konu olması nedeniyle özellikle okuyacağını, kendisine davetin gelmesi halinde de icabet edeceğini" söyledi . Prof. Dr. Bayram Altan'ı başarılı hizmetlerinden dolayı tebrik ettiğini ifade etti ve ikramlarda bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Bayram Altan KKTC 3. Cumhurbaşkanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement